(sl.1)


(sl.2)


(sl. 3)


(sl.4)


(sl.5)


(sl.6)


(sl.7)


(sl.8)

 

Specijalisticka ordinacija za ultrazvucnu dijagnostiku “Dr Loncarevic” osnovana je januara 2000g., a pocela je sa radom 2 mjeseca kasnije.

Ordinacija je smjestena u Dalmatinskoj ulici br. 39, u Momisicima, jednom od najmirnijih i najcistijih djelova Podgorice, daleko od gradske vreve, u intimi koja je kao stvorena za mjesto gdje ce privatnost i diskrecija pacijenta biti potpuni. Radni prostor ordinacije je klimatizovan i iznosi 50kvm, sa prijemnom ljekarskom sobom i ultrazvucnim kabinetom (18kvm) (sl. 1), prostranom cekaonicom (20kvm) (sl. 2,3,4), cajnom kuhinjom i dva luksuzno opremljena toaleta i nalazi se u prizemlju porodicne kuce Dr Gorana Loncarevica… (sl. 5,6)

U ordinaciji se mogu obaviti sve vrste ultrazvucnih pregleda za djecu i odrasle (sl.7), na najsavremenijem ultrazvucnom 3D kolor doppler aparatu Sonoace 8000 live:

1.   Ginekoloski ultrazvucni pregledi (mokracna besika i ginekoloski organi…)
;


2.   Ultrazvucni pregledi abdominalnih organa (jetra, zucna kesa,
zucni kanali, pankreas, slezina, krvni sudovi, retroperitoneum, bubrezi,  mokracni kanali, nadbubrezne zlijezde);

3.   Ultrazvucni pregledi male karlice kod muskaraca (mokracna besika, prostata…)
;

4.   Ultrazvucni pregledi trudnica sa SIGURNIM (100% !) UTVRDJIVANJEM POLA DJETETA (od 18. sedmice do kraja trudnoce);

5.   Ultrazvucni pregledi dojki
;

6.   Ultrazvucni pregledi stitaste zlijezde i drugih djelova vrata;

7.   Ultrazvucni pregledi djecjih kukova
;

8.   Druge vrste specijalnih ili ciljanih ultrazvucnih pregleda kod djece i odraslih (meka tkiva bilo koje lokalizacije , krvni sudovi…).

Uz sve ultrazvucne preglede, po zelji, mogu se dobiti i  digitalizovani snimci u boji! (sl. 8)

U ordinaciji “Dr Loncarevic” takodje se mogu obaviti i pregledi iz domena opste prakse: auskultacija srca i pluca, kontrola krvnog pritiska i srcanog rada, kontrola tjelesne tezine kod beba (do 20kg tezine…).

Sve preglede obavlja Dr med. Goran Loncarevic, specijalista radiolog, osnivac, vlasnik i direktor ove ustanove, uz asistenciju medicinske sestre Anke Kopitovic.

Sigurni smo da ce, uz sve gore navedeno, prijatan ambijent i lijepa rijec, cega ima u izobilju u nasoj kuci, djelovati umirujuce na Vas i uciniti da Vase posjete nasoj ordinaciji postanu redovne…

Adresa:

Dalmatinska ul. br. 39a ,  Momisici,                                       81000 Podgorica,                                                                          Crna Gora.

TELEFONI za kontakt : 382  (0)81/ 206-906,                   mobilni telefon :                       069 - 013 - 103

U vezi cijena  : Nazovite nas !!!!

HVALA NA POSJETI !

 

Copyright © 2000 Dr Loncarevic
Optimizovano za IE 4.0+